Український футболіст, гравець англійського клубу "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко привітав з першим днем народження Марію Матвієнко, доньку іншого українського спортсмена, гравця донецького "Шахтаря" Миколи Матвієнка і його дружини Анни.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним фото Зінченко поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Футболіст виклав знімок, на якому тримає маленьку Марію в руках усередині православного храму.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"З днем народження, маленька принцесо", — підписав англійською мовою фото Зінченко.

Цікаво, що тиждень в українського футболіста вийшов більш ніж насиченим. На День Незалежності він нарешті одружився зі своєю медійною супутницею життя Владою Седан. І ось вже пройшло лише декілька днів, а його руки обіймають куди молодшу за нього красуню.

Марія Матвієнко народилася в четвер, 29 серпня 2019 року о 14:20, ставши первістком у 23-річного футболіста Миколи Матвієнка. Маля народилося з вагою 3560 грамів, зріст новонародженої був усього 55 сантиметрів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дівчина Зінченка кинула все та виїхала з країни: причина вражає, все серйозно.

Як повідомляв портал Знай.ua, Клуб Зінченка привітав астронавтів SpaceX з приземленням: "Кевіна де Брейне не бачили?".

Також Знай.ua писав, що Зінченко із Владою Седан влаштували "розбірки" після новини про вагітність: "Нехай всі знають, що ти..."