Юлія Сидоренко відома тим, що в 2013 році була в Топ-50 найкрасивіших жінок України, а через три роки стала фіналісткою конкурсу "Міс Україна". 7 червня зіграла весілля з відомим грузинським футболістом, який зараз займає позицію захисника в донецькому "Шахтарі".

Читайте Знай в Google News!

Давид Хочолава підписав п'ятирічний контракт з клубом 11 Квітня 2017 року. У день весілля вона опублікувала кілька знімків і подякувала чоловікові в тому, що вони удвох щасливі.

Дівчина є активною користувачкою соціальної мережі Instagram, зараз на неї підписані понад 15 тисяч осіб. Вона будує кар'єру фотомоделі і нещодавно виклала пару знімків з фотосесії у Віки і Саїди. Юлія постала в червоній напівпрозорій білизні і шкіряному плащі, що прикриває пікантні місця.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Подібні фото Сидоренко не обійшлися без коментарів користувачів: "Потрясно", "Ти тут на Кайлі схожа, красивоооо", "Стильні фото", "Просто нереальна краса".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, минуле не дає спокою: Анастасія Приходько зізналася, що її труять за зв'язки з Росією. Співачка українського походження Анастасія Приходько поскаржилася, що в Україні її зацькували через участь у "Євробаченні" від Росії.

Як повідомляв "Знай.ua", хижа Даша Астаф'єва відповіла на чутки про вагітність: "Вітаю, ви всі…"

Знай.ua писав, Крістіна Орбакайте похвалилася польотом дочки над хмарами: "Смілива і допитлива Клавуся"