Молода зірка столичного клубу "Динамо", вінгер Віктор Циганков за крок від трансферу до нового клубу. Експерт заявляють, що Циганков має два варіанти розвитку своєї кар'єри.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Динамо Київ Inside".

Читайте Знай в Google News!

Циганков на поточний момент несподівано, в першу чергу для себе, опинився в числі трьох опцій на позицію правого вінгера. Назріває два варіанти - ідеальний для Віті, його батька і клубу – продаж. Працюють з німецьким ринком. Але історію травм нікуди не дінеш. Навіть якщо їх не було.

Віктор Циганков, фото Instagram
Віктор Циганков, фото Instagram

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Другий варіант - залишаємося і рухаємося на позицію "під нападниками". Саме чистою "Десяткою" Мірча бачить Циганкова. Власне кажучи, і Вербич після повернення не факт, що почне на фланзі", – йдеться в телеграм-каналі "Динамо Київ Inside".

Також варто розповісти нашим читачам, що минулого сезону Циганков провів 39 поєдинків у складі Динамо, записавши в свій актив 17 голів і 8 асистів, але з приходом Мірчі Луческу втратив місце в стартовому складі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Харкові таксист з водієм влаштували махач посеред дороги: "Поступися, баран!".

Як повідомляв Знай.uа, Динамо Київ володар Суперкубка України: до біло-синіх на" вогник " заглянув навіть Кравчук, атмосфера неймовірна.

Знай.uа писав, Луческу всіх здивував: "Динамо" обіграло "Шахтар" і виграло Суперкубок України.