Нападаючий англійського Вест Хема і збірної України Андрій Ярмоленко може змінити клубну прописку й опинитися в китайській Суперлізі.

30-річним футболістом серйозно цікавився китайський "Шаньдун Лунен". Про це повідомляє авторитетне британське видання skysports.com.

За інформацією джерела, існує ймовірність переїзду Ярмоленко в чемпіонат Китаю, оскільки Шаньдун Лунен зацікавлений в підписанні українця і хотів би оформити його перехід.

Відзначається, що у Вест Хем готові розглянути пропозицію по трансферу Ярмоленка. Лондонський клуб хоче продати деяких гравців, щоб отримати гроші на нові підписання. Це може привести до продажуі Ярмоленко.

Андрій Ярмоленко, фото Getty Images
Андрій Ярмоленко, фото Getty Images

Нагадаємо, Ярмоленко перейшов в "Вест Хем" влітку 2018 року з дортмундської "Боруссії".

Андрій Ярмоленко провів у минулому сезоні чемпіонату Англії 23 матчі, в яких зіграв 999 хвилин. На його рахунку 5 голів і 1 ассист (гольова передача).

Тransfermarkt оцінює гравця в 15 мільйонів євро, його контракт з клубом розрахований до літа 2022 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Вест Хем" хоче продати Андрія Ярмоленка

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України обіграла Швейцарію у вищому дивізіоні Ліги націй і тепер очолює групу — спасибі Зінченку і Ярмоленку

Також Знай.ua писав, як Зінченко Ярмоленка на весілля запрошував