Українська тенісистка Даяна Ястремська в соціальній мережі Twitter вирішила поділитися з публікою відеозаписом з прекрасною розтяжкою. 20-річна друга ракетка України в готельному номері сіла на ідеальний шпагат на двох тумбочках.

Читайте Знай в Google News!

"Чому б не зробити хорошу розтяжку в кімнаті?"- написала вона англійською мовою в підписі, 25 вересня. При цьому, фанати вирішили порівняти шпагат з тим, який вміє легендарний американський актор, режисер і майстер бойових мистецтв Жан-Клод Ван Дамм і російська балерина Анастасія Волочкова.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Зараз дівчина знаходиться в столиці Франції, Парижі, де готується до старту на Відкритому чемпіонаті "Roland Garros". Даяні Ястремській у першому колі турніру "Великого шолома" належить битися з австралійкою Дариною Гавриловою.

Початок відкритого чемпіонату Франції відбудеться 27 вересня. Закінчення турніру припадає на 11 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гонщик-рекордсмен: 18-річний українець здобув перемогу у "Формулі 4"

Як повідомляв "Знай.ua", Українська чемпіонка Бех-Романчук зволожила пружну попу в райському містечку. Дівчина не раз представляла Україну на міжнародних змаганнях і продовжує це робити, а ще вона зібрала багатотисячну аудиторію в своєму Instagram, де тепер часто радує шанувальників яскравими фотографіями зі свого насиченого життя.

Знай.ua писав, Українська чемпіонка Левченко опинилася біля ніг напівголого італійця.