Головний тренер футбольного клубу "Минай" Василь Кобін після розгромної поразки від київського "Динамо", в рамках 4-го туру УПЛ, поділився думками стосовно майбутнього. Звичайно, тренер незадоволений таким результатом, проте відзначив старання гравців.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки невеликому інтерв'ю, яке дав Василь Кобін українським журналістам.

"Перш за все, я незадоволений результатом, поразкою з таким рахунком. Але задоволений тим, як грали хлопці, віддавалися на поле, терпіли і намагалися виконувати те, що я просив від них. Видалення на 15-й хвилині зламало весь наш план на гру. Нам було важко, але ми терпіли, нічого не могли зробити і приймаємо цей результат, як він є.", - заявив Васлий Кобін.

- Чи не шкодуєте ви, що погодилися на перенесення цього матчу до Києва?

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

- В жодному разі, тому що, приймаючи це рішення, я керувався тими думками, що для іміджу України нашу країну повинні представляти два клуби в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Це для мене головне. Дійсно, ми могли ганяти динамівців по країні, тим більше вони втомлені після гри з "Гентом", але я пішов на такий крок не тому, що хтось подзвонив мені, а через чисто людське бажання допомогти команді краще підготуватися до важливої гри в Лізі чемпіонів.

Для нашої команди, навпаки, це навіть краще, оскільки у нас багато молодих гравців, які не виступали на рівні Прем'єр-Ліги. І для них приїзд до Києва і матч на легендарному стадіоні, де грали легендарні футболісти, піде тільки на користь.

- У чому головна причина поразки, на ваш погляд? Що з вашої передматчевої установки не вдалося втілити на полі?

- Грою своєї команди я задоволений, результатом-ні. Залишившись у меншості на 15-й хвилині, шансів практично не було. Якби ми грали в рівних складах, то можна було б на щось розраховувати. А так видалення повністю зламало гру. Наші футболісти втомлювалися, "Динамо" - нагнітало , але діями своїх підопічних в цілому я задоволений.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, український боксер Берінчик показав на чому сидить, щоб перемагати: "нехай весь світ почекає".

Як повідомляв Знай.uа, після розгрому "Миная" Луческу виклав головний секрет: "Довіряю, вони ростуть...".

Знай.uа писав, поворот не туди: відомий атлет випадково під час забігу "подарував" призове місце супернику.