Український боксер Василь Ломаченко показав незвичне тренування. Шанувальники спортсмена побачили його із зануреним у мисці з водою обличчям і секундоміром у руці.

Читайте Знай в Google News!

У мережі з'явилися фотографії з підготовки до поєдинку українського чемпіона з боксу Василя Ломаченка. Знімки опубліковані на сторінці lomus_official в Інстаграмі.

Василь Ломаченко, instagram.com/lomus_official
Василь Ломаченко, instagram.com/lomus_official

Василь Ломаченко продовжує підготовку до бою за звання абсолютного чемпіона світу з Теофімо Лопесом. Боксер тренує затримку дихання. Поєдинок Ломаченка відбудеться 17 жовтня 2020 року.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше володар титулів WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) в інтерв'ю для Yahoo Sports розповів, чого очікує від поєдинку з чемпіоном IBF Теофімо Лопесом (15-0, 12 КО).

"Мій ключ до перемоги над Лопесом - боксерський інтелект і батько. Я спробую покарати Лопеса, але не знаю вийде зробити це чи ні. Все буде залежати від того, як піде бій. Звичайно, якщо у мене буде шанс заподіяти йому біль, я це обов'язково зроблю", - заявив Василь Ломаченко. Василь Ломаченко

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ломаченко прилетів на бій до Лопеса: "Я повернувся".

Знай.uа писав, Усик згадав, як взяв олімпійське золото і станцював легендарний гопак.