Відомий український футболіст, колишня зірка "Динамо", а тепер захисник турецького "Різеспора" Микола Морозюк поділився своєю думкою стосовно змін у київському клубі, які відбулися з приходом Мірчі Луческу.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю, яке Микола дав журналістам спортивного порталу sport.ua.

Мірча Луческу, скріншот: YouTube
Мірча Луческу, скріншот: YouTube

- Як вам зміни в грі "Динамо" з приходом Мірчі Луческу?

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

- На цю тему я можу говорити дуже багато. В першу чергу, я реально дуже щасливий і дуже радий виходу команди в Лігу чемпіонів. Я повернуся трохи назад. Коли перший раз в пресі з'явилася інформація, що Луческу очолить "Динамо", я подумав, що це чергова якась просто новина. Але, коли все це стало офіційно, я як уболівальник "Динамо", був трохи шокований, тому що не розумів, як це буде відбуватися. Але, як колишній гравець "Динамо" і як людина, яка трохи більше розуміє у футболі, ніж глядачі, які підтримують команду, я розумів, що цей тренер може дати команді, що він може дати гравцям... Луческу прийшов і за короткий термін дав результат з тими футболістами, які раніше піддавалися тільки критиці. Він, на мій погляд, великий тренер.

Динамо Київ, фото: UA-Football
Динамо Київ, фото: UA-Football

- Що означатиме ця Ліга чемпіонів для молоді "Динамо"?

- Для молодих футболістів участь у груповому етапі Ліги чемпіонів це буде не те що досвід, це буде щось нереальне. Це величезний плюс у всіх компонентах. Луческу прийшов і показав, що можна зробити з цими футболістами. І це тільки початок, не знаю, як буде далі.

Микола Морозюк, скріншот: YouTube
Микола Морозюк, скріншот: YouTube

- Значить, дійсно Луческу - топ-фахівець?

- Я не працював ніколи з Луческу, не знаю його, як тренера і як людину. Як про тренера знаю тільки про нього тільки по його досягненнях, як він працював в "Шахтарі", як він працював в Європі. Зараз я свідомо мало спілкувався з футболістами "Динамо", для себе хотів зробити висновки про команду. Спостерігаючи тільки по грі і виходячи з того, що я бачу, а я всі матчі "Динамо" дивлюся, зараз з приходом нового тренера з тими ж футболістами у киян з'являється малюнок. Є різниця в грі команди і є величезний плюс у вигляді результату. Я вважаю Луческу великим тренером. Ну, і насправді він - великий. Про це говорять його досягнення і трофеї. Це дуже гарний тренер. Також, прийшовши в "Динамо", маючи таку історію в минулому, можу сказати, що він мужик. Я зараз з великою повагою до нього ставлюся. Раніше я сприймав його, як і багато хто, по-іншому.

Динамо Київ, скріншот: YouTube
Динамо Київ, скріншот: YouTube

- Чого очікуєте від "Динамо" в Лізі чемпіонів?

- Для мене найважливіше, що вони потрапили в Лігу чемпіонів. І зараз я можу впевнено сказати, що за команду соромно не буде. Згадалися, звичайно, матчі з "Челсі", коли я червонів після цих ігор. Але зараз "Динамо" зробило величезний крок. Думаю, що навіть в іграх з топовими суперниками за "Динамо" соромно не буде. Це буде величезний досвід для молодих пацанів, це будуть нереальні емоції і досвід для них.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Луческу виніс вердикт Циганкову і Гармашу: хто залишається в "Динамо" , а кого здадуть в оренду.

Як повідомляв Знай.uа, вболівальники зі сміхом крізь сльози зустріли супротивників Динамо і Шахтаря в ЛЧ: найкращі меми і жарти.

Знай.uа писав, Мессі і Роналду з'ясовуватимуть в Києві, хто з них крутіше: "Динамо" і "Шахтар" дізналися суперників у Лізі чемпіонів.