Лідер французької збірної Кіліан Мбаппе разом з партнером по ПСЖ Марко Верратті розважився в одному з ресторанів Парижа на вечірці у спекотної супермоделі.

У середу, 7 жовтня, повинен пройти товариський матч збірних України і Франції. Тим часом форвард французької збірної, найдорожчий футболіст світу Кіліан Мбаппе потрапив в неоднозначну ситуацію.

Кіліана Мбаппе помітили в компанії Марко Верратті та супермоделі Сінді Бруни. Дівчина святкувала своє 26-річчя в одному з розкішних ресторанів Парижа, куди запросила найближчих друзів.

Як з'ясувалось, Сінді є подругою дівчини Верратті та запросила хлопців на святкування свого дня народження.

Фото та відео з вечірки Мбаппе опублікував у себе в Instagram, додавши підпис: "Думаю, наш друг випив занадто багато" та смайлик з шампанським.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як видно з кадрів, про соціальну дистанцію гості на деякий час забули.

Додаио, що французька топ-модель Сінді Бруни регулярно тішить шанувальників ефектними фото, демонструючи свою розкішну фігуру.

Що ж стосується матчу Франція - Україна, то він знаходиться під загрозою зриву через спалах коронавірусу в складі української команди. Хворобу підхопили Андрій Пятов, Тарас Степаненко, Андрій Лунін та Юрій Паньків. Також covid-19 виявлено в організмі шеф-кухаря збірної Любомира Тошича.