Анна Тураєва, яка виступає російською спортсменкою, а також шестиразовою чемпіонкою світу і абсолютною чемпіонкою Євразії з силового триборства, поділилася інформацією в Instagram про неприємну ситуацію, яка сталася з нею на прохідній, коли вона перелітала транзитом з Пітера в Москву і зі столиці в Краснодар.

Читайте Знай в Google News!

Незважаючи на те, що пауерліфтинг вважається традиційно чоловічим видом спорту, Анна Тураєва зуміла довести своє тіло, в результаті наполегливих і тривалих тренувань, до характерних маскулінним рисам.

Дівчина виділила, що має твердий характер і її нічого не може збентежити. Однак її відмовилися пропускати на прохідній через те, що у неї в паспорті, в графі "пол" вказано — жіночий. "Це було принизливо, при всій черзі, мене вичитували як малолітку, з питаннями інтимного характеру. Цікавлячись в ролі кого я по життю, і в ліжку", - додала вона.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

І при всьому цьому, Анна не дозволила собі ні найменшої грубості, а також намагалася вирішити цю ситуацію. Чемпіонка відчувала себе максимально безпорадною в цій ситуації, так як їй доводилося доводити, що вона є жінкою. У якийсь момент її все ж пропустили, але в Москві справи йшли ще гірше.

Ганні здалося, що вона є якоюсь злочинницею, до якої була відсутня будь-яка повага і почуття такту. "Я працювала всю свою молодість, і отримувала перші місця в чемпіонатах світу, працюючи кров'ю і потім для своєї країни, не для того щоб у підсумку зі мною чинили ось так!", - підсумувала дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Квіткова з "Холостяка" розповіла всю правду про стосунки з чоловіком: "Нам платять за те, щоб ми жили разом"

Як повідомляв "Знай.ua", Осадча і Горбунов лише в піжамках показали, як зігрівають один одного дощової осені. Катя зазначила, що вже чекає "бабиного літа", а поки її зігрівають любов і обійми Юрія.

Знай.ua писав, Віра Брежнєва запропонувала своїх "сестер" на вибір, сміливий експеримент співачки.