У середу, 21 жовтня, донецький "Шахтар" вступає в бій у Лізі чемпіонів. Чинний чемпіон України в першому турі зустрівся з найсильнішою командою Іспанії – мадридським "Реалом".

Читайте Знай в Google News!

Поєдинок "Реал" - "Шахтар"розпочався о 19:55 у Мадриді на стадіоні "Альфредо Ді Стефано". Матч завершився гучною перемогою гірників-3: 2!

"Так! Так! Так! Ми це зробили! "Шахтар" переміг "Реал" 3:2 в Мадриді! Неймовірно! Починаємо нову кампанію в Лізі чемпіонів з Великої Перемоги! Далі на груповому етапі – матч з "Інтером" 27 жовтня в Києві", - йдеться в Twitter команди.

Пропонуємо згадати, як це було:

21:45 Реал зрівняв рахунок! Після дотепно розіграшу кутового Вальверде пробив і Трубін не зміг відбити м'яч. Але перед Трубіним стояв в офсайді Вінісіус. Арбітр скасував гол! Звучить фінальний свисток і Шахтар перемагає мадридський Реал!

Склад Шахтаря: Трубін, Додо, Хочолава, Бондар, Корнієнко, Майкон, Марлос, Тете, Соломон, Антоніо, Дентіньо.

Склад Реала: Куртуа, Менді, Мілітао, Варан, Марсело, Модріч, Вальверде, Каземіро, Родріго, Йович, Асенсіо.

Відзначимо, що це тільки третя зустріч команд. Попередні матчі між "Реалом" і "Шахтарем" відбулися в Лізі чемпіонів сезону 2015/2016, коли мадридці в підсумку здобули титул.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, матч Ліги націй Україна-Іспанія: як Рамос загравав з Бущаном просто на полі.

Як повідомляв портал Знай.uа, сенсаційне повернення Шовковського: 45-річна легенда збірної і "Динамо" показав, як це було насправді.

Також портал Знай.uа писав, що 76-річний Енцо Тотті, батько легендарного капітана італійської "Роми" Франческо Тотті, помер після зараження коронавірусною інфекцією.