Олександр Усик домігся великих успіхів у "крузервейті", і готується битися з найкращими боксерами світу в найбільш" важкій " ваговій категорії – хевівейті. Першим суперником Усика в цій вазі стане Дерек Чісора.

Однак незважаючи на відсутність досвіду, Усик впевнений, що він цілком міг би впоратися навіть з такими легендарними "Супертяжами", як брати Клички! Про це він розповів в інтерв'ю 24 жовтня.

Олександр Усик, скріншот: YouTube
Олександр Усик, скріншот: YouTube

На питання, чи не дратує його порівняння з братами Кличками, Усик відповів, що абсолютно ні. Він вважає, що вони, як і Андрій Шевченко, прославили Україну на Заході, а він лише "перейняв від них естафету". А ось на питання, Чи зміг би Усик "завалити" когось із легендарних братів, Усик відповів:"обох"! "Нехай краще удвох виходять, щоб вони заважали один одному. Віталій, Володимир, вибачте", посміявся Олександр.

Чи справді Усик зміг би змагатися з братами Кличками в кращі роки, залишається тільки здогадуватися. Однак перевірити свої сили в найцікавішій для громадськості ваговій категорії, він зможе вже 31 Жовтня. Саме в цей день відбудеться поєдинок з Дереком Чісорою.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, чемпіонку світу жорстко присоромили, не повіривши, що вона жінка: "у ролі кого я по життю, і в ліжку".

Як повідомляв Знай.ua, проти брухту немає прийому: у мережі порівняли ударні техніки Ломаченка і Лопеса.

Знай.ua писав, Ломаченко показав, як проходить його день: наповнений рухом, адреналіном і новими викликами.