Український професійний боксер Олександр Усик зізнався, що найбільше отримує повідомлення в Instagram з порадою виїхати жити в Росію. За словами кримчанина, він не сприймає подібні погрози всерйоз.

Про це Усик розповів в інтерв'ю Youtube-каналу "Без гриму з Ганною Буткевич".

"Я почав заходити в дірект – таку муть іноді пишуть, відправляють мене кудись: "Бери валізи, квитки ми тобі купимо". Я реготав з кожного. Пишуть: "Збирай сумку, ми купимо тобі квитки, їдь в Москву". Чому таке пишуть? Хто його знає", - поділився Олександр.

Також боксер заявив, що отримує від жінок досить мало уваги.

"Жінки надсилали сердечка. Голих фотографій не було жодної. Відповідаю на пацана. Дуже сильно радий, що мені цього не надсилають. Блін, навіщо? Це ж спокуса. Кожна людина підвладна спокусі", - зазначив Усик.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Одного разу спортсмен розповів, чим би займався, якби не пов'язав своє життя зі спортом.

"Якби у мене було ще одне життя, ким би я став? Священиком. Думки про це є. Служити Богу", - підкреслив Олександр Усик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Усик кумедно потролив Чісору беззубою посмішкою: тримайся, Дерек.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Усик розповів, як готується до грандіозного бою з британським боксером Дереком Чісорою.

Також портал Знай.uа писав, що Усик розмахався кулаками на братів Кличків: "Я обох...".