Український професійний боксер Олександр Усик (17-0, 13 КО) продовжує готуватися до бою в Лондоні проти британця Дерека Чісори (32-9, 23 КО).

Читайте Знай в Google News!

Стало відомо, що чемпіон вже прибув до Великобританії, де провів перше відкрите тренування. Так, Усик продемонстрував свою майстерність у вправах на швидкість, реакцію і витривалість.

"Стандарт Олександра Усика. У середу ввечері🧙", - йдеться у підписі до кадрів.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що в Лондоні, вже в цю суботу, 31 жовтня, повинен пройти найважливіший бій 2020 року для шанувальників боксу. На ринг вийдуть два супертяжі українець Олександр Усик і британець Дерек Чісора.

Пряма трансляція бою за київським часом розпочнеться орієнтовно 20: 00. На Донбасі і в Криму, які на даний момент живуть за московським часом, старт близько 21:00.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Олександр Усик вийде на ринг проти британця Дерека Чісори. Поєдинок прийме легендарний стадіон "Уемблі". Перед боєм українець не втрачає часу і підігріває атмосферу так, як може – Саша розважив шанувальників запальними танцями.

Як повідомляв портал Знай.uа, Усик зізнався, що найбільше отримує повідомлення в Instagram з порадою виїхати жити в Росію. За словами кримчанина, він не сприймає подібні погрози всерйоз.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Усик розповів, як готується до грандіозного бою з британським боксером Дереком Чісорою.