Кріштіану Роналду-одна з головних зірок світового футболу. Футболістові "Ювентуса" вже підкорилися всі мислимі і немислимі рекорди. Зараз Кріштіану знаходиться на самоізоляції через позитивний тест на коронавірус, але при цьому він не забуває підтримувати свою команду. Перед матчем з "Барселоною", Роналду в своєму Twitter опублікував відеоролик, на якому побажав удачі своїй команді у важкому поєдинку Ліги чемпіонів.


На ролику Кріштіану тренується, бігаючи на біговій доріжці. Після цього він зістрибує з неї і робить свій фірмовий жест, розправляючи руки в сторони. Після цього він повертається до камери і говорить привітальні слова для своєї команди. “Forza Juve!",- такими словами Кріштіану закінчив своє відеопослання до команди.
Користувачі оцінили публікацію Роналду. За 22 години ролик набрав понад 28 мільйонів переглядів. Однак фарт, на жаль, не спрацював. "Ювентус" програв "Барселоні" 0: 2, але при цьому арбітр не зарахував цілих три голи "Юве".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, португальський нападник туринського " Ювентуса" Кріштіану Роналду здав повторний тест на covid-19, що показав позитивний результат

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, "Ювентус" прилетів до Києва без Роналду - португалець хворіє коронавірусом і проходить інтенсивний курс терапії.

Також Знай.иа писав, після відходу Роналду в "Ювентус" Мессі втратив смак гри, голів Немає два роки