Український професійний боксер Олександр Усик прокоментував свій майбутній поєдинок з британським боксером Дереком Чисорою, який має пройти вже 31 жовтня у Лондоні. Вітчизняний атлет встиг заявити, що не боїться суперника, оскільки самого його берегтиме янгол-охоронець.

Читайте Знай в Google News!

Про це Усик сказав у інтерв'ю спеціалізованому спортивному виданню The Ring.

"Я поки не думаю про Дерека. Я буду думати про нього в суботу. Він сильний хлопець, який спробує мене перемогти. Я з командою готувався до цього.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Звичайно, Чісора в чомусь непоганий, але я не знаю, в чому саме. Я не боюся. Мене оберігає ангел, тому мені не страшно. У мене немає ніякого страху перед Чісорою. Я поб'ю його", — пояснює спортсмен.

Однак ділитися своєю тактикою і стратегією українець не поспішає.

"Я ніколи не розповім вам про свій план на бій до його початку. Це секретна інформація. Ви його побачите в суботу", - наводить слова Усика

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Олександр Усик вийде на ринг проти британця Дерека Чісори. Поєдинок прийме легендарний стадіон "Уемблі". Перед боєм українець не втрачає часу і підігріває атмосферу так, як може – Саша розважив шанувальників запальними танцями.

Як повідомляв портал Знай.uа, Усик зізнався, що найбільше отримує повідомлення в Instagram з порадою виїхати жити в Росію. За словами кримчанина, він не сприймає подібні погрози всерйоз.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Усик розповів, як готується до грандіозного бою з британським боксером Дереком Чісорою.