Непереможений російський боєць змішаних бойових мистецтв Хабіб Нурмагомедов ще недавно в черговий раз захистив пояс чемпіона UFC в легкій вазі, а зараз, після терактів у Франції, де загинули невинні люди, відповів на заяву Еммануеля Макрона про те, що карикатури на Пророка Мухаммеда будуть з'являтися і далі.

Читайте Знай в Google News!

Хабіб опублікував пост у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram. Слова він доповнив фотографією Макрона з чорним відбитком від черевика на обличчі. "Нехай спотворить Всевишній обличчя цієї тварі і всіх його послідовників, які під гаслом свободи слова ображають почуття понад півтора мільярда віруючих мусульман. Нехай принизить їх Всевишній в цьому житті, і в наступному. Аллах скор в розрахунку і ви це побачите", — заявив він.

Після чого додав, що вони є мусульманами і люблять їх Пророка Муххамада більше, ніж матерів, дітей, батьків, дружин і всіх інших близьких серцю людей. Він заявив, що подібні провокації вийдуть боком і кінець завжди за богобоязливими.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Воістину, тих, які паплюжать Аллаха і Його Посланника, Аллах прокляв в цьому світі і в Останньому житті і підготував їм принизливі муки", — підсумував Нурмагомедов в публікації після цитати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Нурмагомедов "приспав" Гейджі і розридався: вчинок заради покійного батька.

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Усик розкрив самопочуття Ломи після втрати трьох поясів: "Залижем рани"

Знай.ua писав, Ломаченко після бою з Лопесом ліг під ніж хірурга - 12 раундів практично з однією рукою: "Відколов шматок..."