У Південній Кореї, в п'ятницю, 30 жовтня, був знайдений мертвим захисник футбольного клубу "Сеула". Видання "The KoreaTimes" повідомляє, що тіло 31-річного Кім Нам Чуна виявили на стоянці біля офісної будівлі.

Читайте Знай в Google News!

Представники правоохоронних органів повідомляють про відсутність будь-яких слідів злочину. Тому зараз основною версією розслідування є самогубство. Футболіст виступав за Південнокорейський футбольний клуб "Сеул" з 2013 року і провів 137 матчів за свою професійну кар'єру.

Він забив чотири м'ячі і віддав дві результативні передачі. А в минулому сезоні зіграв 25 зустрічей. 4 роки тому, в 2016-му Кім Нам Чун став чемпіоном Кореї з футболу, а роком раніше виграв національний кубок. Лише в сезонах 2017 і 2018 років йому слід було завершити свою обов'язкову військову службу, тому він виступав за "Сангжу Санму".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Сезон буде закінчено вже завтра, в суботу, проти "Інчхон Юнайтед" на стадіоні в Сеулі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Манчестер Сіті" заявив про загибель футболіста: ймовірно, клуб і став причиною. За інформацією британських засобів масової інформації можна припустити, що причиною самогубства виступило розірвання контракту з боку клубу.

Як повідомляв "Знай.ua", Неймар не стримав сліз через серйозну травму: до життя доведеться ставитися інакше.

Знай.ua писав, "ПЛР-повне лайно": у Роналду знову позитивний тест на covid-19.