Як вже відомо, британський боксер Дерек Чісора програв українцю Олександру Усику в бою, який назвали головним поєдинком боксерського вечора в британській столиці. Бій пройшов у ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Цікаво, що після поєдинку британець приніс всій команді українського боксера бургери.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням у соціальній мережі Twitter.

"Тільки нещодавно били один одному обличчя, а тепер їдять бургери. Ось це цивілізований світ і його прояв в спорті.",- пишуть у Telegram-каналі "Пульс України".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Усик і Чісора, фото: Twitter \ \ MatchroomBoxing
Усик і Чісора, фото: Twitter \ \ MatchroomBoxing

Усик і Чісора, фото: Twitter \ \ MatchroomBoxing
Усик і Чісора, фото: Twitter \ \ MatchroomBoxing

Українець переміг британця за очками одноголосним рішенням суддів - 117:112, 115:113, 115:113. Таким чином, Усик став інтерконтинентальним чемпіоном світу за версією WBO в суперважкій вазі. 33-річний Усик здобув 18 перемог на професійному рингу (13 нокаутів). У наступному бою Олександр Усик битиметься з чемпіоном світу у важкій вазі за версією IBF, WBA, WBO і IBO Ентоні Джошуа. А ось 36 – річний Чісора здобув 32 Перемоги (23-нокаутом) і зазнав 10 поразок.

Варто також нагадати нашим читачам, що Чісора обіцяв влаштувати війну Усику на рингу і з перших хвилин першого раунду він кинувся на українця. Олександр опинився під "обстрілом" Чісори, який не соромився при потуранні рефері однією рукою тримати українця, а іншою пробивати.

В цілому, Чісора серйозно перевірив Усика, завдав йому достатню кількість ударів, які той з честю витримав. Бій пройшов у високому темпі, Чісора до останнього йшов вперед на морально-вольових якостях, намагаючись зловити ударом, а Усик продовжував більше рухатися на ногах. За підсумками важкого 12-раундового поєдинку Усик переміг одноголосним рішенням суддів-117-112, 115-113, 115-113 і завоював титул WBO Inter-Continental Heavy.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Неймар не стримав сліз через серйозну травму: до життя доведеться ставитися інакше.

Як повідомляв Знай.uа, "розумна" камера сплутала лису голову судді з футбольним м'ячем.

Знай.uа писав, Роналду після зараження на коронавірус почав видавати дивні звуки.