Відома українська легкоатлетка, чемпіонка і просто красуня Марина Бех-Романчук відома на всю країну своїми перемогами і спортивним духом. Дівчина не раз представляла Україну на міжнародних змаганнях і продовжує це робити, а ще вона зібрала багатотисячну аудиторію у своєму Instagram, де тепер часто радує шанувальників яскравими фотографіями їх свого насиченого життя. Так, нещодавно Марина опублікувала в соцмережі спокусливе фото, на якому вона відображена в пікантному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Марина з'явилася перед камерою в цікавій локації - вона стоїть в готельному номері і фотографує себе в дзеркало ванної кімнати. На ній сексуальний блакитний купальник, а з плечей спадає білий халатик, цей наряд оголив і підкреслив ідеальне пружне тіло спортсменки. Її волосся недбало укладені, а на її обличчі немає макіяжу, і кокетлива посмішка. У підписі до публікації Бех-Романчук написала: "Люблю яскраві кольори". Фоловери спортсменки в захваті від нових фото, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, красуня Бех-Романчук похвалилася спортивними персиками у райському саду.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що купальник Марини Бех-Романчук зовсім змок від літніх веселощів.

Також портал "Знай.ua" писав, що мокра поза Марина Бех-Романчук змусила всіх чоловіків чекати вихідних.