Гравці київського "Динамо" один за одним заражаються небезпечним коронавірусом. І новий спалах зачепив ще більше футболістів, ніж раніше.

Читайте Знай в Google News!

Футбольний журналіст Артем Франков розповів про спалах COVID-19 у столичному клубі.

"Коронавірус в "Динамо": Шапаренко (про Іронія долі!), Караваєв, Цитаїшвілі, Дуелунд, Белуце, Карас (помічник головного тренера), лікарі. На щастя, у більшості протікає безсимптомно (дай бог!), але коли вони повернуться в стрій - те ще питання. Ще раз: здоров'я! У першу команду терміново викликаний Вівчаренко. Воно й зрозуміло - лівий захисник", - зазначається у повідомленні.

Стан гравців задовільний, хвороба у більшості протікає безсимптомно, однак в команді стурбовані.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше офіційно повідомлялося, що в київському клубі позитивний тест на коронавірус здали воротарі Георгій Бущан, Денис Бойко і захисник Віталій Миколенко.

Раніше коронавірусом заразився інший воротар Динамо - Георгій Бущан. В обоймі у команди Мірчі Луческу залишився 18-річний Руслан Нещерет, який може дебютувати в матчі проти Дніпра-1 на рівні УПЛ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Манчестер Сіті" заявив про загибель футболіста, ймовірно, клуб і став причиною.

Як повідомляв Знай. ua, Україна в Лізі чемпіонів, " Шахтар "героїчно вистояв проти"Інтера".

Також Знай. ua писав, що "Динамо" зіграє в Лізі чемпіонів без ключових футболістів, Луческу в печалі.