Всесвітньо відомого валлійського футболіста і тренера, в минулому зірку клубу "Манчестер юнайтед" Райана Гіггза було заарештовано за звинуваченням у нападі на свою дівчину Кейт Гревілл.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The Telegraph.

За інформацією джерела, колишнього гравця Манчестер Юнайтед було затримано за скандальний інцидент, який стався 1 листопада. Гревілл не потребувала медичної допомоги і сама змогла зателефонувати в поліцію, щоб розповісти про подію.

Райан Гіггз, фото: eurosport
Райан Гіггз, фото: eurosport

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зазначається, що Гіггза було затримано, після чого його допитали і відпустили під заставу, проте Райан не зможе виїхати з країни до закінчення розслідування.

Всю свою професійну кар'єру Гіггз провів у складі Манчестер Юнайтед - на його рахунку 672 поєдинки і 114 голів. З 2014 по 2016 роки він працював у тренерському штабі манкуніанців, після чого в січні 2018 року очолив збірну Уельсу. До слова, це той самий Гіггз, який 8 років спав з дружиною брата, дівчиною Імоджен Томас.

Варто також нагадати нашим читачам, що в Південній Кореї, в п'ятницю, 30 жовтня, було знайдено мертвим захисника футбольного клубу "Сеула". Видання "The KoreaTimes" повідомляє, що тіло 31-річного Кім нам Чуна виявили на стоянці біля офісної будівлі.

Представники правоохоронних органів повідомляють про відсутність будь-яких слідів злочину. Тому зараз основною версією розслідування є самогубство. Футболіст виступав за Південнокорейський футбольний клуб "Сеул" з 2013 року і провів 137 матчів за свою професійну кар'єру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "розумна" камера сплутала лису голову судді з футбольним м'ячем.

Як повідомляв Знай.uа, Роналду після зараження на коронавірус почав видавати дивні звуки.

Знай.uа писав, Шевченко визначився з гравцями на листопадові поєдинки збірної України.