Український боксер, супертяж Олександр Усик показав справжній майстерний рівень у непростому поєдинку в Лондоні, коли переміг британця Дерека Чісору.

Читайте Знай в Google News!

Спортсмен вперше після складного бою поділився своїми відчуттями у соціальній мережі Іnstagram.

І опубліковане фото говорить само за себе, боксер навіть не став його підписувати, лише додав хештег Усик-Чісора.

На знімку Олександр у спортивних шортах, підняв по-чемпіонськи обидві руки, демонструючи вболівальникам ідеальне тіло і кричить. Чото настільки емоційне і круте, що підписники у кментарях засипали Усика компліментами і хвалебними словами.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Лучший 🙌", "👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍💪💪", "Почему так часто пропадаешь", "Саня, ты красавчик! Лучший!🥊🥇", "Чемпионский зевок😁", "Гордість України💪💪💪", "С победой чемпион !!!!💪", "Лучший !!! Пример для подражания !!! Оставайся собой !!! 🇺🇦 💪🔥", - пишуть користувачі.

Раніше Чісора обіцяв влаштувати війну Усику на ринзі й з перших хвилин першого раунду він кинувся на українця. Олександр опинився під "обстрілом" ударом Чісори, який не соромився при потуранні рефері однією рукою тримати українця, а іншою пробивати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Усик розповів, як Чісора бив його по "чоловічій гордості": "Сказав рефері — повний ігнор".

Як повідомляв Знай.uа, Усику з'явився янгол перед боєм з Чісорою: "Тепер я нічого не боюся...".

Знай.uа писав, Олександр Усик розкрив самопочуття Ломи після втрати трьох поясів: "Залижем рани".