Тимчасовий чемпіон світу WBC, російський боксер суперважкої ваги Олександр Повєткін заразився коронавірусом і зараз знаходиться в лікарні на лікуванні.

Читайте Знай в Google News!

Його бій-реванш з британцем Ділліаном Вайтом, намічений на 21 листопада, перенесено на 30 січня. Про це повідомив промоутер Едді Хірн.

"На жаль, сьогодні ми отримали звістку, що Олександр Повєткін знаходиться в лікарні після позитивного результату тесту на COVID-19. Бій буде перенесено на 30 січня. Оголошення про наше шоу 21 листопада буде зроблено найближчим часом", - зазначив Хірн.

У свою чергу промоутер росіянина Андрій Рябінський розповів виданню vsenabox, що Повєткін зараз перебуває в одній з московських лікарень.

"Є температура та інші симптоми, без критичних ускладнень. Саша – здоровий і міцний хлопець, сподіваємося, що він швидко видужає", - заявив він.

Сам боксер у своєму Instagram закликав усіх берегти себе і своїх близьких.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Олександр Усик розповів, що в останньому поєдинку його суперник британець Дерек Чісора завдав ряд заборонених ударів, в тому числі і удари нижче пояса.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці пролили бальзам на душу Усика після потужної перемоги над Чісорою: "Чемпіонське позіхання".

Також портал Знай.uа писав, що українські політики серйозно спізнюються з привітанням боксера-супертяжа Олександра Усика з перемогою над британцем Дереком Чісорою.