Після відмінних турів Ліги чемпіонів з мадридським "Реалом" (3:2) і міланським "Інтером" (0:0) донецький "Шахтар" програв "Боруссії" з Менхенгладбаха – 0:6.

Читайте Знай в Google News!

Варто відзначити, що це була найбільша домашня поразка донеччан в єврокубках. До цього в пасиві "гірників" було лише 0:3.

"Шахтар" вийшов проти німців тим же складом, яким обіграв іспанців і зіграв внічию з італійцями, – тільки травмованого Дентіньо замінив в основі Тайсон. Але цього разу ставка Луїша Каштру на спритний молодняк не зіграла.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Боруссія" почала матч агресивно, і гірники не змогли стримати цей натиск, пропустивши вже на 8-й хвилині зустрічі. Господарі прогавили Лайнера на фланзі – австрієць пробіг уздовж бровки і точно прострелив на Плеа, в дотик переправив м'яч у сітку.

Німці влаштували "Шахтарю" жорсткий пресинг і подвоїли рахунок на 17-й хвилині. Крамер завдавав дальнього удару, Трубін реагував, але Бондар підставив ногу і зрізав м'яч у свої ворота.

У середині тайму Плеа зробив дубль. Але навіть за рахунку 0:3 виникали суперечливі моменти у "Шахтаря": вихід один на один з воротарем "Боруссії" був у Тете, проте бразилець не переграв Зоммера. А потім донеччан добив Бенсебаїні після розіграшу штрафного – 0:4.

Після перерви тренер "Шахтаря" кинув у бій Жуніора Мораеса. Вчора Луїш Каштру сказав, що його вистачить не більше ніж на 15 хвилин гри. Однак ситуація змусила тренера випустити його на цілий тайм. Але Мораес не зміг вплинути на події на полі. Як і Степаненко. На 65-й хвилині Штіндль забив п'ятий гол і доламав суперника психологічно.

А поставив крапку Плеа, зробивши хет-трик на 78-й хвилині. Тюрам віддав на Алассана, той зіграв на межі офсайду, скориставшись помилкою Хочолави, і пробив повз Трубіна. Суддя переглянув повтор, але гол зарахував – 0:6. І на Каштру було просто боляче дивитися. Це його найбільша поразка на чолі "гірників".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як легенду "Манчестер юнайтед" закували в наручники через побої.

Як повідомляв портал Знай.uа, спалах коронавірусу в Динамо: небезпечна недуга скосила Шапаренка, Караваєва, Цитаїшвілі та інших.

Також портал Знай.uа писав, що Неймар не стримав сліз через серйозну травму: до життя доведеться ставитися інакше.