Чемпіонка світу-2007 з художньої гімнастики Анна Безсонова вперше стала мамою. Щасливі батьки поділилися першими фото малюка.

Читайте Знай в Google News!

Анна Безсонова опублікувала фотографію, на якій тримає у своїх руках крихітну ніжку дитини і повідомила про народження первістка. У спортсменки народився хлопчик. Дитина з'явилася на світ 4 листопада о 15:51. У коментарях Анна Безсонова отримала численні привітання.

Дитина Анни Безсонової, фото: instagram.com/annabessonova
Дитина Анни Безсонової, фото: instagram.com/annabessonova

"+1 🧸 Baby Boy 11/4/2020 15:51 pm", - лаконічно підписала фотографію гімнастка.

Чоловік чемпіонки світу, фітнес-тренер Дмитро Момот також опублікував світлину з найріднішими, яку виклав в інстаграм-сторі. Новонароджений малюк є першою дитиною для 36-річної українки. Пара одружилась у 2017 році.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Анна Безсонова є чотириразовою чемпіонкою світу, триразовою чемпіонкою Європи з художньої гімнастики. Двічі брала бронзові медалі Олімпійських ігор у 2004 і 2008 роках. Також у неї 13 срібних медалей на світових першостях та 7 бронзових нагород.

Анна Безсонова з сім'ю, фото: instagram.com/dimich_wnfit
Анна Безсонова з сім'ю, фото: instagram.com/dimich_wnfit

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найвідоміша Холостячка після Мішиної: чому красуня Яна Клочкова досі одна

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Зінченка Влада Седан пригубила вина з собакою: "Був важкий робочий тиждень". Нову фотографію, зроблену за обіднім столом у компанії собаки, Влада Седан опублікувала у своєму Інстаграмі.

Також "Знай.ua" писав, що як живе Боржемська після розлучення: орендовані квартири і двоє дітей на плечах