Сьогодні, 8 листопада, на стадіоні НСК "Олімпійський" в Києві відбудеться матч між столичним "Динамо" і "Шахтарем" (Донецьк). Початок матчу відбудеться о 17:00.

"Динамо" є лідером українського чемпіонату, маючи можливість не втратити першу сходинку при сьогоднішній поразці. Кияни набрали 20 очок за попередні 8 турів. У "Шахтаря" - на чотири менше. Про це повідомляти видання "ua-football".

Читайте Знай в Google News!

Телетрансляцію проводитиме телеканал "2+2". Поразка або нічия "гірників" можуть допомогти "Ворсклі" обійти донеччан. Полтавська команда зовсім недавно перебувала у складі ексклюзивних клубів у поточній Прем'єр-лізі, у яких були відсутні програші.

"Шахтар "у вівторок програв менхенгладбахській "Боруссії" на НСК "Олімпійському" з рахунком 0:6, а "Динамо" в середу — "Барселоні" — 1:2.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Динамо" на тренуванні, скріншот: Youtube
"Динамо" на тренуванні, скріншот: Youtube

Мірча Луческу не може розраховувати на 17 футболістів, які будуть відсутні з ряду причин, тому можливий склад "Динамо" включає в себе: Нещерет, Шабанов, Попов, Забарний, Кендзьора, Сидорчук, Родрігеш, Андрієвський, Буяльський, Циганков, Вербич.

За "Шахтар" же не зможуть зіграти Коноплянка, Ісмаїлі, Фернандо та інші, але вони однозначно зіграють основним складом, орієнтовний виглядає так: П'ятов, Корнієнко, Матвієнко, Кривцов, Степаненко, Додо, Соломон, Коваленко, Антоніо, Мораес, Тіте.

"Шахтар" на тренуванні, скріншот: Youtube
"Шахтар" на тренуванні, скріншот: Youtube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "розумна" камера стежила за лисиною рефері, поки футболісти робили свою гру: неймовірні технології

Як повідомляв "Знай.ua", Луческу порівняли з комахою поруч з Мессі: "Dін поняття не мав, хто це такий"

Знай.ua писав, третя поразка поспіль: "Зоря" розгромно програла грецькому АЕКу в Лізі Європи.