Перша в історії очна зустріч київських хокейних клубів ″Крижані Вовки" та "Сокіл" закінчилась епічною бійкою.

Читайте Знай в Google News!

В понеділок 9 листопада відбувся поєдинок шостого туру Української хокейної ліги, в якому ″Крижані Вовки″ змагалися з ″Соколом″. Гравці команд противників влаштували справжнє льодове побоїще.

Схоже, що знамениту фразу із відомої радянської пісні ″У хокей грають справжні чоловіки, боягуз не грає в хокей″ сучасні хокеїсти розуміють по своєму.

Так, під час матчу сталася жорстка бійка між "Льодяним Вовком" Кирилом Фроленком та ″Соколом″ Олександром Павленком.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У третьому періоді за рахунку 3: 3 проти хокеїста "Сокола" Ярослава Панченко застосували грубий силовий прийом. Павленко вирішив заступитися за одноклубника та влаштував розбірку з Фроленком на льодовій арені, застосувавши кулаки.

Фроленко повалив Павленка на лід та, не стримуючи гніву, добивав лежачого опонента. Навряд чи можна назвати такі дії поступком справжнього чоловіка.

Відео з бійкою з'явилося на офіційному каналі YouTube УХЛ.

Варто зазначити, що цей матч став першою очною зустріччю в історії київських клубів, а льодове побоїще - першою бійкою в нинішньому сезоні УХЛ Паріматч.

Що ж до спортивного результату матчу, то він завершився перемогою "Сокола"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, помер гравець чернівецької команди з хокею

Як повідомляв портал Знай.ua, справжній курйоз стався з воротарем, якому дійсно прилетіло за комірець

Також Знай.ua писав, хокейний рефері відірвав собі палець у прямому ефірі