Андрій Шевченко-тренер збірної України. Він підтвердив, що зараз стежить за захисником англійського "Вулвергемптона" Максом Кілманом, який висловив своє бажання зіграти за збірну України.

"Так, ми стежимо за ним. Але для того, щоб грати за збірну України потрібно отримати український паспорт", – розповів Шевченко. Про це повідомляє видання Sport.ua

Читайте Знай в Google News!

23-річний футболіст виступає за англійський клуб з 2018 року і зіграв в АПЛ 5 матчів, в яких віддав одну результативну передачу. Він протягом трьох років з 2015 року грав у футзал, за збірну Англії Макс виступив у 25 матчах.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Про те, що він хоче зіграти за збірну України, захисник повідомив виданню BBC. Кілман сказав, що будучи дитиною, часто відпочивав у Києві, де проживають його родичі з боку мами.

23-річний футболіст навіть ставав гравцем матчу проти "Лідса".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Ганяв лисого" і змушений вибачатися, Дзюба звернувся до вболівальників:"всі ми грішні". Спочатку Дзюба свої вибачення розмістив в соціальній мережі "Instagram", але він закрив свою сторінку. На щастя, цей запис можна знайти на багатьох інших ресурсах, в тому числі і сайті "Ютуб".

Як повідомляв "Знай.ua", Китайський вірус скосив "Динамо" перед поєдинком з "Шахтарем" - Луческу доведеться несолодко.

Знай.ua писав, перша в історії зустріч київських хокейних клубів закінчилася бійкою, лежачого добивали кулаками.