Українська телеведуча-красуня, дружина відомого футболіста, зірки англійського клубу "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка Влада Седан показала ноги від вух і ідеальну фігуру.

Читайте Знай в Google News!

Два відвертих знімки на балконі вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Гаряча мала Зінченка не додала жодного підпису і хештегу до фото, що змусило підписників губитись у здогадках, що за локація і чому вона така роздягнена.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На знімку красуня позує на балконі, схоже, що їй дуже тепло. Вона у мегастильному шкіряному костюмі - міні-спідниця і курточка на одному плечі. Короткий чорний топ підкреслює ідеальну талію, а чорні окуляри додають образу загадковості. Червоні ботильйони довершують образ і розставляють власні акценти.

Шанувальники не пройшли повз публікації і написали чимало компліментів дівчині.

"Ого в Гулливере жарко 😂😆", "Що за гаряча мала", "😍🔥🔥🔥🔥 Ну огонь нет слов", "Прикольна😉", "Красуня 😍😍😍 нереально кайфова 🔥🔥🔥", " У меня белая зависть к Зинченко. Как же повезло этому парню", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Зінченка Влада Седан показала "ланцюгових псів": "Вони ж п*рдять та хроплять".

Як повідомляв Знай. ua, дружина Зінченка Влада Седан перетворилася на Фреймут.

Також Знай. ua писав, що дружина Зінченка Влада Седан пригубила вина з собакою.