Ірина Морозюк, відома як колишня дружина екскапітана київського "Динамо" Миколи Морозюка і директорка футбольного клубу "Леон", запалює не лише у своєму інстаграмі, але й у новітніших соціальних мережах — наприклад, у тому ж самому тіктоці.

Читайте Знай в Google News!

Останні активності одіозної персони зафіксувала інстаграм-сторінка @tiktok_topmusic_.

На відео Морозюк одним жестом відеомонтажу перевтілюється з ванільного домашнього "одягненого" образу в сексуальну напівоголену школярку, яка з очевидним підтекстом зв'язує сама собі руки краваткою. Її вбрання складається з коротесенької спідниці в клітинку, зав'язаною на грудях сорочки та підвязок. На губах ексдружини Морозюка яскраво червона помада, якою зроблений мазок до підборіддя. Щоб більше походити на ученицю, жінка зібрала волосся у хвостик і надягла окуляри.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

А не так давно медіаперсона показала "ніжності" зі своєю співробітницею. На короткому відео можна побачити, як Ірина Морозюк цілується і ніжно обіймається зі своєю подругою-брюнеткою. Нею виявилася 27-річна Владислава Фісак, яку з Морозюк об'єднує не лише дружба, а й спільна робота над брендом одягу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Морозюк розповіла, як знайти гідного чоловіка – "Не розсувайте свою рогатку".

Як повідомляв портал Знай.ua, Скандальна дружина ексдинамівця Морозюка вбралась у спіднє перед гарячим вікендом - "Чекаєте?"

Також Знай.ua писав, що Дружина екскапітана "Динамо" приєдналася до "подушкового" челенджу та показала голе