Цивільна дружина і наречена зіркового футболіста Кріштіану Роналду Джорджіна Родрігес продовжує привертати увагу світових ЗМІ. Виключенням не став і її останній публічний вихід для допомоги благодійній організації.

Читайте Знай в Google News!

Відео події поділилася сама модель на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Діти - ангели Божі і заслуговують на гарне дитинство. Тому роками я не розлучаюся з @nuevo_futuro, тому що їхня велика робота вкрала моє серце. Велике спасибі @juguetesfamosa, @yslbeauty та @fjaudiovisual за підтримку цієї ініціативи. Я мрію допомагати дітям і бачити їх щасливими. Історії, які сягають душі і залишаються назавжди", — йде мова у підписі до відео.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Таким чином, можна побачити, як Родрігес особисто завітала до сиріт і вручила їм подарунки.

Однак ЗМІ більшу увагу звернули на образ обраниці культового спортсмена-красунчика.

На Джорджіні можна побачити вузькі сині штани з тонкими блискучими лампасами з боків і сіру кофту. На ноги жінка одягла білі туфлі-човники на шпильці.

З прикрас й аксесуарів можна помітити золотого ланцюжка з невеликим хрестиком, сережки з діамантами і білу сумку через плече. На жінці простий природний макіяж, а волосся вона вирішила зібрати у пучок.

А не так давно Родрігес можна було побачити у досить "домашньому" одязі на морській прогулянці, де вона навіть показала частину свого тренування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Після відходу Роналду в "Ювентус" Мессі втратив смак гри, голів немає два роки: "Щоночі ридаєш в подушку..."

Як повідомляв портал Знай.ua, дівчина Роналду яскраво прокоментувала 700-й гол коханого.

Також Знай.ua писав, що Після китайського вірусу Роналду спить по 6 разів на день, фанати підозрюють найстрашніше.