Зі Швейцарії прийшли вельми тривожні і сумні новини для шанувальників футболу. Всю нашу збірну представники кантону (область - ред.) Люцерн відправили у ізоляцію на карантин.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби збірної Швейцарії.

Збірна України, скріншот: YouTube
Збірна України, скріншот: YouTube

Лікар кантону Люцерн, де повинен проходити поєдинок Ліги Націй, прийняв рішення ізолювати українську команду через позитивні тести на коронавірус у Руслана Малиновського, Сергія Кривцова і Жуніора Мораеса.

Зазначається, що тепер рішення про проведення матчу Швейцарія - Україна прийматиме УЄФА. Зараз обидві команди чекають на остаточний вердикт від союзу, який намагається прийти до угоди з владою Швейцарії.

Варто також нагадати нашим читачам, що раніше ми писали про те, що у вівторок, 17 листопада, в місті Люцерн, в рамках 6 туру Ліги Націй, головна команда України повинна була провести матч зі збірною Швейцарії. У цьому матчі підопічні Андрія Шевченка повинні були постаратися зберегти очковий гандикап і залишитися в дивізіоні А.

Головний тренер збірної Швейцарії Володимир Петкович заявив: "У світовому футболі зараз складна ситуація. Півроку коронавірус псує плани як збірним, так і клубам. У Швейцарії та України спільні проблеми. І у нас, і у них через це не зіграють по чотири футболісти. Сьогодні в Швейцарії чергове тестування, і сподіваюся результати будуть негативними. Дуже хотілося, щоб ця гра відбулася".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, захисник збірної Англії бажає грати за Україну: Шевченко поділився умовами.

Як повідомляв Знай.uа, альпіністка вперше пройшла маршрут по 914-метровій прямовисній скелі за добу.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Знай.uа писав, перша в історії зустріч київських хокейних клубів закінчилася бійкою, лежачого добивали кулаками.