Президент Ultimate Fighting Championship (UFC) Дейна Уайт переконаний, що чемпіон легкій вазі, росіянин Хабіб Нурмагомедов незабаром відновить свою кар'єру.

Читайте Знай в Google News!

Нагадаємо, що після бою з Джастіном Гейджі Хабіб заявив про завершення кар'єри, в його активі 29 перемог і жодного програшу. Про це Дейна Уайт заявив для одного з американських спортивних видань.

Хабіб Нурмагомедов, фото: Instagram
Хабіб Нурмагомедов, фото: Instagram

"Хабіб знову битиметься, тому на кону реваншу Конор – Пор'є не стоятиме титул", – сказав Уайт.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На уточнююче питання президент UFC відповів: "Ні, бій Макгрегора і Пор'є буде не титульним. Хабіб Нурмагомедов битиметься за пояс. Упевнений, він буде битися".

Хабіб Нурмагомедов, фото: eurosport
Хабіб Нурмагомедов, фото: eurosport

Варто також нагадати нашим читачам, що непереможений російський боєць змішаних бойових мистецтв Хабіб Нурмагомедов ще нещодавно в черговий раз захистив пояс чемпіона UFC в легкій вазі, а зараз, після терактів у Франції, де загинули невинні люди, відповів на заяву Еммануеля Макрона про те, що карикатури на Пророка Мухаммеда з'являтимуться і далі.

Хабіб опублікував пост у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram. Слова він доповнив фотографією Макрона з чорним відбитком від черевика на обличчі.

"Так спотворить Всевишній обличчя цієї тварі і всіх його послідовників, які під гаслом свободи слова ображають почуття понад півтора мільярда віруючих мусульман. Нехай принизить їх Всевишній в цьому житті, і в наступному. Аллах швидкий в розрахунку і ви це побачите", — заявив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Нурмагомедов "приспав" Гейджі і розридався: вчинок заради покійного батька.

Як повідомляв Знай.uа, як би не довелося вибачатися перед мусульманами: Роналду дивно підтримав Нурмагомедова.

Знай.uа писав, боєць ММА з Франківська вийде в октагон після перерви - націлений на перемогу.