Аргентинський футболіст Ліонель Мессі, який грає нападником в іспанській "Барселоні", жорстко відповів на запитання одного з журналістів.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє іспаномовне спортивне видання Mundo Deportivo.

"Якщо чесно, я вже втомився бути причиною всіх проблем в клубі", - відповів Мессі на питання одного з журналістів, який попросив прокоментувати слова колишнього агента француза Антуана Грізманна.

Раніше в інтерв'ю France Football ексагент Грізманна Ерік Олатс заявив, що аргентинець - король футболу, але він не був радий приїзду Грізманн в команду влітку 2019 року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Антуан перебрався в клуб, де всім керує Ліонель. Я вважаю, що в поганій адаптації мого колишнього підопічного винен саме Ліонель. Це режим терору - або ти з ним, або проти нього", — розповідає Олатс.

Варто зазначити, що агент підкреслив, що це його особисті враження, додавши, що сам Грізманн ніколи не скаржився на Мессі і характеризував їх взаємини як нормальні.

Фрагмент з запитанням, яке вдалося поставити в аеропорту футбольній зірці, можна подивитися у соціальній мережі "Твіттер".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Після відходу Роналду в "Ювентус" Мессі втратив смак гри, голів немає два роки: "Щоночі ридаєш в подушку..."

Як повідомляв Знай.uа, "Ювентус" прилетів до Києва без Роналду: португалець подивиться матч проти "Динамо" вдома.