Наймолодша дворазова чемпіонка світу з дзюдо Дар'я Білодід подарувала своїм мережевим шанувальникам нову фотографію для неймовірних емоцій.

Дарина досягла успіху не тільки в спорті, але і в модельній сфері - дівчину все частіше і частіше можна помітити перед об'єктивами професійних фотографів.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу спортсменка опублікувала фото з нового фотосету, на якому можна помітити, як вона сама собі наносить макіяж. Про це стало відомо завдяки новій публікації Дар'ї Білодід в мережі Instagram.

Дар'я Білодід, фото: Instagram
Дар'я Білодід, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Створіть своє власне сонячне світло", - підписала публікацію Дарина.

Варто зазначити, що публікація зібрала майже 30 тисяч лайків, що для українських спортсменок справжня рідкість. Шанувальники юної дзюдоїстки почали активно коментувати публікацію: "Даша, ти така красива і разом з цим добра! Фото клас. Чекаю коли зумію знову за тебе повболівати в живу"; "Даша міняй хлопця, пару раз він ще привезе і будеш зустрічатися з безробітним"; "Даша, заряди пару раз там динамівцю, а то зовсім розслабився"; "Я від тебе божеволію, Білодід".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що Дарина Білодід цим летів у всю раділа жаркому сезону і не втрачала моменту, щоб набратися сил і енергії. Красуня показала своїм шанувальникам, як вміє відриватися - спортсменка сіла верхи на водний скутер і проїхалася з вітерцем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, напівголий харків'янин спокушає дівчат у парку, у багатьох потекли слинки: "У нього залізний...".

Як повідомляв Знай.uа, дзюдоїстка-красуня Білодід неабияк "загуляла" після важких тренувань: "Можна і...".

Знай.uа писав, Українська дзюдоїстка-красуня Білодід поскакала на залізному монстрі: "Кайф...".