Через кілька годин після смерті легендарного аргентинського футболіста в мережі стали з'являтися дивні новини, пов'язані з ім'ям популярної співачки Мадонни.

Читайте Знай в Google News!

У соціальних мережах люди почали писати, що шкодують через смерть поп-діви. Однак Мадонна зараз досконало здорова і прекрасно себе почуває. Такий конфуз стався через плутанину в ім'ях.

Мадонна//www.instagram.com/madonna
Мадонна//www.instagram.com/madonna

Співачку Мадонну переплутали з відомим аргентинським футболістом Дієго Марадоною, який помер 25 листопада.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дієго Марадона, фото: gettyimages
Дієго Марадона, фото: gettyimages

До слова, 60-річний футболіст подарував Аргентині і всьому світу багато красивих перемог і, звичайно, залишив величезний слід у спортивній історії футболу. Його смерть нікого не залишила байдужим. Футболісти разом з уболівальниками по всьому світу вшановують пам'ять спортивної легенди.

Обурення шанувальника Мадонни, скріншот: Twitter
Обурення шанувальника Мадонни, скріншот: Twitter

Варто зазначити, що ті, хто правильно розібрав імена, виклали вже багато мемів, пов'язаних з даною ситуацією. У той же час 62-річна поп-виконавиця жодним чином не прокоментувала новину про свою передчасну смерть.

Але разом з ними засмутилися і не зовсім уважні фанати Мадонни, які писали: "2020 рік забрав у нас легенду. Спочивай з миром, Мадонна, королева поп-музики. Ми будемо за тобою сумувати".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, геній і чарівник: футбольний світ прощається з Дієго Марадоною - що востаннє сказали зірки легенді.

Як повідомляв Знай.uа, помер легендарний футболіст збірної Аргентини Дієго Марадона.

Знай.uа писав, у Тернополі виховають нових Марадон - тримайте м'яч, хлопці.