Боксер В'ячеслав Узєлков зараз відомий українцям як доволі кремезний чоловік — але таким він був не завжди. Це доводить його фото з далекого 1998 року, коли спортсменові було усього 19 років.

Читайте Знай в Google News!

Відповідну світлину український атлет В'ячеслава Узєлков, також відомий як тренер телепроєкту "Зважені та щасливі" і колишній чоловік Марини Боржемської, виклав на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"1998 рік. Кубок світу серед чоловіків. Китай. Дивлячись на це фото, а мені там тільки 19 років, навіть не вірю, що я тоді виборов 2 місце, програвши 1 бал досвідченому кубинцю. І до речі, я там дуже худенький і молодий", — написав у підписі до фото спортсмен.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У кадрі можна побачити шістьох юнаків зі збірної України, які позують на фоні сучасної будівлі у Пекіні (де, власне, й проходили змагання). Одягнені хлопці у спортивний одяг, відповідний моді тих часів. Дехто щиро посміхається, хтось же демонструє більш суворий вираз обличчя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тренер "Зважених та щасливих" Узєлков розкаявся після розлучення і став творити добро: "Допоміг зрозуміти".

Як повідомляв Знай. ua, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська порадила, як пережити розлучення та інші неприємності.

Також Знай. ua писав, що Боржемська назвала причини розлучення з Узєлковим, тренер виявився тираном.