Відомого на весь світ аргентинського футболіста Дієго Марадону поховали 26 листопада поруч з батьками на приватному кладовищі Bella Vista поблизу від Буенос-Айреса. За повідомленнями місцевого телеканалу TN24, це була закрита церемонія, в якій взяли участь тільки найближчі родичі футболіста. Також місцеві ЗМІ повідомляють, що під час похорону кладовище взяли під охорону поліцейські, вони нікого не підпускали до місця поховання.

Читайте Знай в Google News!

Раніше в рожевому палаці при резиденції аргентинського президента пройшла велика церемонія прощання з Марадоною, на якій зібралися тисячі шанувальників футболіста. При цьому правоохоронцям не вдалося зберегти правопорядок і церемонію достроково завершили через заворушення, що почалися. Поліцейські застосовували сльозогінний газ і гумові кулі проти фанатів, які не встигли попрощатися з футболістом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легендарний голкіпер Олександр Шовковський втратив батька. Володимир Станіславович Шовковський помер у п'ятницю, 6 листопада.

Як повідомляв портал Знай.ua, Енцо Тотті, батько легендарного капітана італійської "Роми" Франческо Тотті, помер після зараження коронавірусною інфекцією.

Також портал Знай.ua писав, що російський актор Микита Логінов помер від серцевого нападу на 57-му році життя.