Працівники похоронних служб потрапили у великий скандал через вчинок, який стався в Аргентині. Вони визнали доречним сфотографуватися з Дієго Марадоною, що лежить в труні.

Він пішов з життя 25 листопада 2020 року через те, що стався серцевий напад у власному особняку в Тигрі, місті в провінції Буенос-Айрес. А лікарі, які приїхали на виклик, не зуміли допомогти легендарному футболісту.

Читайте Знай в Google News!

Тіло спортсмена було доставлено в морг, де до роботи приступили співробітники похоронного бюро. Після цього в Інтернеті з'явилися посмертні фотографії Дієго, поруч з яким знаходяться кілька співробітників ритуальної служби з піднятими пальцями вгору. Один із співробітників похоронного бюро був відразу ж звільнений після спровокованого скандалу, а представники компанії поспішили вибачитися перед родичами Марадони. За їхніми словами, подію неможливо виправдати і пояснити.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Його поховали на кладовищі Белла Віста — в 35 кілометрах від Буенос-Айреса, де покояться батьки легенди Далма і Дієго-старший, що пішли з життя в 2011 і 2015 роках. Прощання триватиме кілька днів, а в країні вже почалися масові заворушення після новини про смерть зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, геній і чарівник: футбольний світ прощається з Дієго Марадоною - що востаннє сказали зірки легенді.

Як повідомляв "Знай.ua", світ попрощався з Марадоною: закрите кладовище і сотні копів по периметру.

Знай.ua писав, по стопах Леніна? Дієго Марадона звернувся з проханням у заповіті перед смертю.