В Аргентині пройшов закритий похорон легендарного футболіста Дієго Марадони.

Читайте Знай в Google News!

В четвер 26 листопада пройшла церемонія прощання з легендою футболу Дієго Марадоною, який помер у віці 60 років. Марадону поховали на приватному кладовищі неподалік від Буенос-Айреса поруч з його батьками.

Похорон Дієго Армандо пройшов в закритому режимі. На ньому були присутні тільки близькі і рідні легенди світового футболу. Всього було помічено не більше 40 осіб.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Однак фанати, попри закриту церемонію, все-таки супроводжували труну Марадони від палацу Casa Rosada, де пройшла церемонія прощання з футболістом. Весь шлях до кладовища катафалк супроводжували тисячі людей, що розташувалися по обидва боки дороги

Організаторам довелося внести корективи в траурну процесію через зіткнення уболівальників з поліцією. Вирішили не запускати людей на територію кладовища, як це планувалося спочатку.

Поліція взяла кладовище під охорону і не пускала до місця поховання нікого, крім найближчих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 25 листопада помер легендарний футболіст збірної Аргентини Дієго Марадона

Як повідомляв портал Знай.ua, дивні фото з тілом Марадони в труні облетіли інтернет

Також Знай.ua писав, футбольний світ прощається з Дієго Марадоною - що востаннє сказали зірки легенді.