Відома українська легкоатлетка, чемпіонка і просто красуня Марина Бех-Романчук відома на всю країну своїми перемогами і спортивним духом. Дівчина не раз представляла Україну на міжнародних змаганнях і продовжує це робити, а ще вона зібрала багатотисячну аудиторію в своєму Instagram, де тепер часто радує шанувальників яскравими фотографіями зі свого насиченого життя. Так, нещодавно Марина опублікувала в соцмережі спокусливе фото, на якому вона відображена в спокусливому образі в дивовижному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, спортсменка відображена в цікавій локації - вона вийшла прогулятися на популярному турецькому курорті Памуккале. Дівчина з'явилася перед камерою в спокусливо білому купальнику, який підкреслює пружне тіло і засмаглу шкіру красуні. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на її обличчі немає макіяжу, вона дивиться кудись вгору. Марина стоїть ніби серед хмар, вона насолоджується прогулянкою в цьому дивовижному місці. У підписі до публікації Бех-Романчук написала: "Памуккале – це щось унікальне і фантастичне". Фоловери спортсменки в захваті від нових фото, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, красуня Бех-Романчук похвалилася спортивними персиками у райському саду.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що купальник Марини Бех-Романчук зовсім змок від літніх веселощів.

Також портал "Знай.ua" писав, що мокра поза Марина Бех-Романчук змусила всіх чоловіків чекати вихідних.