Аліна Буяльська, дружина півзахисника українського футбольного клубу "Динамо" Віталія Буяльського, не соромиться піднімати пікантні, скандальні і суперечливі теми в своїх соціальних мережах. Але на цей раз вона торкнулася теми знайомства з чоловіком.

Вона вже якось розповідала про це, але вирішила поділитися цією історією заново, так як у неї з'явилося більше шанувальників на сторінці.
Читайте Знай в Google News!
"Познайомилися ми дуже давно, я була в 9 класі, Віталік - в 11. Тоді всі "сиділи" ВКонтакте, ми не були винятком і саме завдяки цій соцмережі знайшли один одного. Але тоді нічого не вийшло, так як я ще вчилася в школі, а Віталік - в спортивному інтернаті І був далеко від мене...", - почала розповідати вона.
Потім же у них сталася випадкова зустріч, коли вона з класом відзначала Закінчення навчання в школі в місцевому закладі. Тоді їх спілкування відновилося, включаючи наступні повільні танці, проводжання додому і побачення, після яких молоді люди почали зустрічатися. У них з'явилася можливість проводити разом більше часу після вступу Аліни до університету. "Пам'ятаю, як одного разу він поїхав в оренду в Ужгород і я дуже засмутилася, плакала... У підсумку, пропустила досить багато занять в університеті, так як часто їздила до нього)) що поробиш, любов запаморочила голову і було явно не до навчання", — додала Буяльська.

Згодом, по поверненню Віталія з оренди до Києва, вони почали жити разом і зустрічалися 5 років, після чого, на 6 рік все ж вирішили узаконити свої стосунки. Зараз вони разом вже практично 9 років, і дівчина відзначає шалену радість через початкової зустрічі і подяку долі за те, що вона звела її з людиною, з яким їй комфортно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мокра дружина капітана "Динамо" забула про сором і показала свої "стиглі вишеньки" - "Коли не можеш..."

Як повідомляв "Знай.ua", дружина футболіста Динамо показала, які частини тіла вона збільшила: "Не бачу нічого поганого"

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Знай.ua писав, напівгола дружина капітана "Динамо" засвітила свої мокрі "диньки" - ніякого сорому.