Дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram і частенько радує шанувальників різними гарячими знімками в купальниках.

Якось чоловік самі ділився фотографіями зі своєю коханою. Однією з них виступає та, де дівчина лежить в чорній сукні на піску і позує перед камерою, акцентуючи увагу на власні груди.

А зараз Валерія поділилася черговим знімком в купальнику з пляжу. До публікації дружина футболіста прикріпила місце розташування, яке дає зрозуміти — відпочивала вона на Tulum Beach. Цей пляж розташовується в мексиканському містечку Тулум, в штаті Кінтана-Роо.

У підписі до фотографії вона прикріпила лише смайлик сонечка. Бойко постала на пуфику, розташованому прямо на білосніжному пісочку. Можна виділити відразу три рівні: суша, Карибське море і ясне небо з невеликою кількістю хмар на ньому. Валерія ніжиться в роздільному чорному купальнику і сонцезахисних окулярах. Дівчина спеціально встала в позу, щоб фоловери могли розглянути її фігуру.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Як же я скучила. Дуже красива", "Лера, краса то яка", - написали нечисленні користувачі в коментарях.

Нагадаємо, голкіпер "Динамо" Бойко показав "диньки" власної дружини, спекотне фото

Як повідомляв "Знай.ua", дружина воротаря "Динамо" засвітила пишні м'ячики на райському курорті: "Як статуетка, дуже красиво"

Знай.ua писав, дружина голкіпера "Динамо" показала, як вміє вигинати спинку і підтримувати свій "горіх" в тонусі