У чемпіонаті України з футболу настала зимова перерва, і в цей період футболісти всіх команд отримали заслужену відпустку. Зазвичай взимку ми можемо спостерігати сотні фотографій гравців з різних жарких країн-ОАЕ, Туреччини, Єгипту.

Однак не всі футболісти українського чемпіонату воліють ніжитися на жаркому сонечку. Наприклад, футболіст київського "Динамо" Віталій Миколенко вибирає суворий зимовий відпочинок.

В Instagram Миколенко опублікував фотографію, на якій він відпочиває на зимовій риболовлі. Де Віталію вдалося знайти такий лід в таку погоду-загадка. Але тим не менш, Віталій все-таки зміг. Миколенко відпочивав не один, а разом зі своїми друзями, які поки не доросли до основної команди.

Компанію Миколенко склали Данило Сухоручко, Вадим Мащенко та Богдан Білошевський.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Компанія з "Динамо" з'їздила не тільки весело, а й продуктивно. На одній з фотографій опублікований і улов молодих футболістів-щука пристойних розмірів. Мабуть, Миколенко добре вміє не тільки в футбол грати, він ще й дуже везучий рибалка.

Нагадаємо, голкіпер " Динамо" Бойко показав" диньки " власної дружини, спекотне фото

Як повідомляв " Знай.ua", дружина воротаря "Динамо" засвітила пишні м'ячики на райському курорті: "Як статуетка, дуже красиво"

Знай.ua писав, дружина голкіпера "Динамо" показала, як вміє вигинати спинку і підтримувати свій " горіх" в тонусі