Українцям нагадали про прекрасних дам, які доповнили виступ одного з учасників шоу "Маска".

Відповідний Відеоролик з'явився на сторінці шоу в Instagram.

Українське гіпершоу "Маска" зовсім недавно з'явилося на телеекранах, одако вже встигло підкорити серця мільйонів глядачів. Українці з цікавістю беруть участь у розгадуванні особистостей учасників шоу, які виступають на сцені.

У минулому випуску одним з найбільш обговорюваних номерів став виступ пави, якого супроводили східні красуні. Поки глядачі чекають новий випуск, який з'явиться вже в суботу, 6 лютого, їм вирішили нагадати про прекрасних супутниць пави – східних танцівниць.

Дівчата виконали невеликий відрізок східного танцю для камер за лаштунками, продемонструвавши глядачам свою загадковість і чарівність.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Пам'ятаєте, виступ якого з наших героїв прикрасили собою ці чарівні танцівниці?",- зазначено в повідомленні.

Фанати були раді побачити дівчат на телеекранах і почали активно обговорювати їх в коментарях. Практично всі шанувальники відгадали, в якому номері виступали танцівниці:

Нагадаємо, що ппавич з шоу "Маска" розтопив серця українців.

Як повідомляв портал Знай.иа, під "маскою" вогняного Дракона впізнали відомого співака.

Також Знай.иа писав, що таємнича Крапанка з шоу" Маска " виявилася відомою режисеркою.