Михайло Заливако — 31-річний бізнесмен з Харкова-став головним героєм 11 сезону. Він засновник логістичної компанії і регулярно займається спортом, який займає велике місце в його житті.

Він вперше зважився дати бліц-інтерв'ю, яке опублікували на офіційному акаунті романтичного проекту "Холостяк" в Instagram.

Так, хлопець вирішив поділитися, який момент у житті для нього став переломним. Виявилося, що важкі випробування йому довелося пережити ще в 12 років.

"У мене в дитинстві був перелом спини. Ну як в дитинстві, в 12 років. І, скажімо так, дуже багато було переосмислень тоді і всього... загалом був переломним", - зізнався Михайло.

Крім цього головний "Холостяк" країни зізнався, що є одна якість, яка йому не подобається в деяких дівчатах і яка навіть може його відштовхнути при спілкуванні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Я не люблю насправді, коли дівчата лаються матом. І мені завжди стає трошки не по собі. І знову ж таки, це все може бути в жартах, але якщо це переходить якусь грань, то мені дуже некомфортно",-чесно зізнався Заливако.

Раніше ми повідомляли, новий анонс з "Холостяком" Заливако розтопив серця фанаток.

Як повідомляв "Знай.uа", новий "Холостяк" Заливако показав тіло, за яке боротимуться дівчатка.

Також "Знай.uа" писав, що новий "Холостяк" розчулив плюшевою ніжністю.