Український музикант, актор, автор пісень, а також учасник колективу "5'Nizza" Сергій Бабкін часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими фото і відео в своїх соцмережах. Сьогодні, 5 лютого, артисту проведуть офтальмологічну операцію.
Артист зараз перебуває у Відні, він поділився, що операція пройшла чудово. Сергій зазначив-цього не очікував і сам лікар, доктор Анзарі.

Сергій Бабкін, скріншот: Instagram
Сергій Бабкін, скріншот: Instagram

"I що цікаво - речовина (ліки), яке запускають у вену, щоб Лазер визначив пошкоджені місця, розробив і "народив" сам Анзарі!!! Тепер цією речовиною працюють лікарі в усьому світі. Але у нас його немає! І Лазера такого немає!! І операцію таку провести в Україні неможливо! Що робити людям, у яких немає можливості поїхати на лікування? Сліпнути? Мені б дуже хотілося, щоб моя хвороба послужила поштовхом у вирішенні цього питання на державному рівні‼️", - написав Сергій Бабкін у публікації.

Однак Виконавцю доведеться повернутися до Відня, щоб зробити операцію на другому оці. Сьогодні ж, 5 лютого 2021 року, йому оперували найскладніше око. Сергій Бабкін подякував шанувальникам за мільйонну підтримку і попросив їх бути здоровенькими.

Сергій Бабкін, скріншот: Instagram
Сергій Бабкін, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, слепнущий Бабкін здався українцям перед операцією: "Не можу..."

Як повідомляв "Знай.ua", Бабкін став тренером "Ліги сміху"

Знай.ua писав, дружина Сергія Бабкіна Сніжана оголила розкішну фігуру: ледь прикрилася піджаком