Свою хвилину популярності в TikTok вирішили отримати і учасники романтичного проекту "Холостячка". Так, учасника станцювали під запальну пісню.

Відео в TikTok опублікував найніжніший і вразливий учасник проекту Андрій Шатирко. А на камеру все зняв фіналіст проекту, якого Українки назвали "ідеальним чоловіком" Льоша Тригубенко.

Хлопці повторюють динамічні невигадливі руху під музику.

Шанувальники прийшли в захват від такого несподіваного перформансу учасників проекту. Вони залишили безліч позитивних коментарів і виділили своїх Фаворитів. Одні відзначили, що кайфує від танцю тільки юрист Женя, а інші помітили, що в ритм найкраще потрапляв Шатирко.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"красунчики", "Кайфує тільки в білих штанях,інші думають як вони виглядають", " Гарні хлопці!", "Позитивчики👍 👍", " Льоша Красунчик👍", "Льоша і Женя Крутіше всіх танцюють", "аааа клас, але в ритм потрапивши найкраще шатірко", " класно!", "Ви Класні"," дивлюся на вас і душа радіє", " Позитивчики улюблені😍"," а мені Женька сподобалося як танцював", " це круто 👏. Дуже приємно дивитися на вас . Відразу видно гарний настрій, відмінно ви дружите. Так і продалжайте дарувати людям гарний настрій.", "Танець відстій", " Молодці хлопці. Ви найкращі", "молодці",- пишуть комменатори.

Раніше ми розповідали, що актриса і головна "Холостячка" України Ксенія Мішина разом зі своїм коханим сценаристом "Квартал 95" Олександом Еллертом вирушили у відпустку в Домініканську Республіку. З собою вони взяли в подорож дітей-Платона і елю.

Мішина поділилася першою фотографією з теплого відпочинку. І показала досить відверте фото в купальнику, де просвіщаються її соски, які зазвичай приховані за щільним одягом.

"Давайте все таки вирішимо круто фоткає @ellert_a чи ні ?😂", - написала Ксенія.

Нагадаємо, як Еллерт сходив з розуму до знайомства з Мішиною, показував гусака і крутив дупою.

Як повідомляв "Знай.ua", кинутий холостячкою Мішиною Льоша Тригубенко розповів про свої страждання.

Також "Знай.uа" писав, що Мішина з Еллертом за контрактом, ведучий відповів на головне питання про Холостячку.