57-річна російська співачка Лоліта Мілявська має несподівано свіжий і непоганий вигляд. У ЗМІ це пов'язують з її розлученням, у той час як користувачі соцмереж говорять про втручання пластичних хірургів.

Опублікували коротке відео з артисткою, яке особливо добре ілюструє ситуацію, на популярному інстаграм-акаунті @showbizz.ru, присвяченому новинам з життя зірок.

На ролику Мілявську готують до виступу на сцені. На ній блискуча чорна сукня, на її коротку зачіску наносять лак асистенти. Тим часом репортер намагається дізнатися, чи й справді Лоліта дістанеться російського Далекого Сходу, де люди вже встигли здати назад свої квитки. Співачка пообіцяла, що обов'язково доїде до своїх шанувальників і подякувала тим, хто залишив білети на руках.

Проте увагу в мережі більше пригорнуло те, як артистка зараз виглядає: можна відзначити її доволі стрункий стан і ідеально рівну шкіру обличчя.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Як погарнішала Лоліта після розлучення", — пишуть в @showbizz.ru, натякаючи, що на зірку останнім часом тиснув шлюборозлучний процес з тенісистом і фітнес-тренером Дмитром Івановим. Після 10 місяців тяганини і взаємних звинувачень — Мілявська називала шлюб фіктивним і говорила навіть про спробу її отруєння — він завершився значними поступками артистки. Можливо, здоровіша моральна атмосфера могла позитивно вплинути на знаменитість.

Проте користувачі соцмереж виявилися скептичнішими і не розгледіли позитивих змін або списали їх на пластичних хірургів. Наведемо деякі з коментарів.

"Бабуся розгладила зморшки"

"Робила ліпосакцію у доктора, який Дубцовій робить пластики"

"Старий чемодан) ... яка була так і залишилась"

"Навіщо тільки, щоб добре виглядати, потрібно обов'язково розлучатися?"

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Нагадаємо, Лоліта раптово стала на захист жінок від домашньої каторги: "Не хочу стояти біля плити"

Як повідомляв портал Знай.ua, Глюкоза, Лоліта, Корольова і навіть Гребенщиков: зіркові "кримнашисти", які отримали заслужений "подарунок" на українському кордоні.

Також Знай.ua писав, що Лоліта "замочила" сусідів до першого поверху